CONCEPTING

Een evenement begint altijd met een creatief concept/idee. In ons logo zie je een bijpassende koptelefoon. Dit symboliseert het luisterende oor naar de klanten waar we vervolgens een passend concept voor ontwikkelen. We komen namelijk graag langs voor een gesprek! Hierin willen we graag al jullie wensen bespreken en zijn we open en transparant in wat wij hierin kunnen betekenen. We denken graag creatief met je mee, en passen onze ervaring hierbij toe.

 

Zo hebben we altijd een idee op maat!

bar joris
Drive in Show

LICHT & GELUID

Wing twee staat voor Licht & Geluid. DJ-SHOWS biedt verschillende professionele shows die geheel op maat en in verschillende thema’s kunnen worden geconfigureerd. Deze shows kunnen daarnaast altijd naar mogelijkheden worden uitgebreid. Met een breed aanbod aan geluid & lichtoplossingen denken we graag met je mee en hebben we antwoorden op veel techniekvragen. Van laser tot microfoon we hebben het allemaal in huis. 

 

Zo realiseren we een bruiloft tot festival!

ENTERTAINMENT

Wing drie in ons logo staat voor Entertainment. Met de bijpassende play-button in de speaker starten onze dj’s de muziek. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten. Wij doen de rest.

DJ-SHOWS is meer dan alleen maar een dj. We bieden naast een kant & klare dj-show ook bijpassende shows om de avond helemaal onvergetelijk te maken. Hierin denken we graag mee met de wensen van de klant. We werken met de leukste artiesten voor ieder evenement. Of het nu gaat om een leuke zangeres, interactieve saxofonist of een MC die de avond aan elkaar praat; bij ons vind je gegarandeerd de juiste match voor jouw feestelijke aangelegenheid. Hieronder tref je onze artiesten aan. Weet je niet precies wat passend is? Om een beeld te geven van de mogelijkheden lees je hieronder wat voorbeelden die wij door de jaren heen hebben verzameld.

Cocktailbar, MC, opening act, zanger of band, Een saxofonist, goochelaar, Braziliaanse feestband, entertainers, fotohokje, ballonnenvouwer of sexy lady’s met de mooiste kostuums.

ALLROUND DJ’s

Wij geloven dat de toevoeging van muziek en entertainment een event uniek kan maken en zo de juiste beleving kan overdragen naar de gasten toe. Dit doen we graag overzichtelijk, duidelijk en transparant! Wij vinden het belangrijk dat alles goed voelt, vanaf het eerste contact tot de feestavond zelf. Onze dj-shows zijn totaalpakketten: je hebt letterlijk nergens omkijken meer naar! Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Fijn toch? DJ-SHOWS beschikt over een exclusieve set met de nieuwste apparatuur zodat we altijd het juiste event voor jou en jouw bezoekers kunnen neerzetten. Door de vele ervaring komen we altijd samen tot de juiste beleving voor jouw event. Nog een voordeel: er staat altijd een dj voor je die minstens 175 bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagen heeft gedraaid. Onze kenmerken? Representatief, ervaren en meedenkend.